Zwemschool de ZwemFan

Je ABC diploma halen bij ZwemFan is top

                                        Zwemschool de ZwemFan

Minder leuk nieuws helaas. In 2018 is bij mij de ziekte FNS vastgesteld.Functionele Neurologische stoornis. Dit houdt in dat er als het ware een software probleem bij mijn aansturing zit. Waardoor de controle over mijn lichaam en dan vooral het lopen wegvalt. De therapie en behandeling slaat helaas niet aan. Daardoor raak ik overbelast. Ik heb een giga moeilijke keuze moeten maken.Stoppen met locatie Budel.Mijn droom valt in duigen. En Gerwen gaat de zwemlessen in Posterholt overnemen. Zodat ik mij op mijn herstel kan storten. Hopelijk is dit tijdelijk en kan ik naar een aantal maanden terugkeren. Wel blijf ik betrokken voor de administratie en om Gerwen met raad en daad bij te staan. Dinsdag 02 en donderdag 04 juli zijn de laatste lessen voor de vakantie. In ieder geval zullen de lessen op dinsdag 20 en donderdag 22 augustus weer starten. Nieuw Bij de ZwemFan :
Vanaf september 2018 kun je bij de ZwemFan ook zeemeermin zwemmen.
Dit is een korte cursus van 5 weken. 1 uur per week. 15 euro per les. De staart is te leen. Een veilige staart met monovin kost ongeveer 70 euro afhankelijk van de kleur die je kiest.                                          www. zeemeerminnenfeest.nl Er zijn veel goedkope maar zeer onveilige staarten te koop. 
Helemaal nieuw en alleen voor Posterholt. Alleen op de woensdag middag een speciaal zeemeerminnen arrangement.    Super leuke ontvangst, 1 uur zeemeermin zwemmen en daarna eten in de brasserie. 
Informeer maar eens naar de mogelijkheden.Maar ook clinics voor groepjes. Genoeg staarten aanwezig. 

Ook in Budel bij de zuiderpoort kunnen we zeemeerminnen.Op de woensdag middag ook als zeemeerminnen party arrangement te bespreken. Maar ook als je 1 x als zeemeermin wilt zwemmen.Dit kan zowel op woensdag van 13.00 tot 15.00 uurOf op zondag van 10.00 - 12.00 uur.Les duurt 1 uur en is incl.  Entree,  staart en certificaat. 15 euro per les per persoon.Minimaal 7 jaar en met A en B diploma. Maar het kan nog leuker.Mamma en dochter of zoon les. Op locatie Soerendonk kan ik ook een clinic met een groepje verzorgen. Kinderfeestje of gewoon een keer proberen. Voorwaarden en prijs zijn de zelfde als hierboven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

Mail of bel voor meer informatie. 

Inschrijven is gratis.

zwemschool-de-zwemfan@hotmail.com

Telefoon : 06 - 12078057