Zwemschool de ZwemFan

Je ABC diploma halen bij ZwemFan is top

                                        Zwemschool de ZwemFanNieuw Bij de ZwemFan 
:

EEN HELE GROTE VERANDERING :De ZwemFan gaat op de maandag verder op een andere locatie. Wij verhuizen per 04 februari 2019 naar de Wollenhoekstraat 7 in Budel.De voorwaarden veranderen niet. Het wordt zelfs nog beter. Maximaal 3 kids in het groepje. Vanaf september 2018 kun je bij de ZwemFan ook zeemeermin zwemmen.Dit is een korte cursus van 5 weken. 1 uur per week. 15 euro per les. De staart is te leen. Een veilige staart met monovin kost 70 euro tot 90 euro afhankelijk van de kleur die je kiest.                                          www. zeemeerminnenfeest.nl Er zijn veel goedkope maar zeer onveilige staarten te koop. Helemaal nieuw en alleen voor Posterholt. Verder alleen op de woensdag middag een speciaal zeemeerminnen arrangement.    Super leuke ontvangst, 1 uur zeemeermin zwemmen en daarna eten in de brasserie. Informeer maar eens naar de mogelijkheden.Op andere locaties in overleg. Maar ook clinics voor groepjes. Genoeg staarten aanwezig. 
In Budel gaat er per 06 mei ook een groepje zeemeerminnen starten. 18.30  - 19.15 uur5 lessen van 3 kwartier om veilig met een staart te leren zwemmen. Incl. Staart lenen 15 euro per les. Er is nog plaats. 
In Posterholt start 09 mei een nieuwe groep. Voor de groep van juni is nog plaats. 

Ook in Budel bij de zuiderpoort kunnen we zeemeerminnen.Op de woensdag middag ook als zeemeerminnen party arrangement te bespreken. Maar ook als je 1 x als zeemeermin wilt zwemmen.Dit kan zowel op woensdag van 13.00 tot 15.00 uurOf op zondag van 10.00 - 12.00 uur.Les duurt 1 uur en is incl.  Entree,  staart en certificaat. 15 euro per les per persoon.Minimaal 7 jaar en met A en B diploma. Maar het kan nog leuker.Mamma en dochter of zoon les. Op locatie Soerendonk kan ik ook een clinic met een groepje verzorgen. Kinderfeestje of gewoon een keer proberen. Voorwaarden en prijs zijn de zelfde als hierboven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

Mail of bel voor meer informatie. 

Inschrijven is gratis.

zwemschool-de-zwemfan@hotmail.com

Telefoon : 06 - 12078057